Підбили підсумки футбольного сезону 2023 Горохівщини

14 Листопада 2023, 11:01
Нагородження призерів чемпіонату Горохівщини з футболу сезону 2023 року 561
Нагородження призерів чемпіонату Горохівщини з футболу сезону 2023 року

В народному дому «Просвіта» відбулося нагородження призерів чемпіонату Горохівщини з футболу сезону 2023 року. 

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Спортсмени хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих у кривавій загарбницькій війні та подякували Збройним силам України за можливість займатися спортом та досягати високих результатів.

З вітальними словами до присутніх звернулися начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Володимир Зінчук та голова федерації футболу Горохівщини Юрій Лащук

Відтак, перше місце у вищій лізі зайняла команда ФК Міщани-Агропродукт, срібний призер – ФК Легіон ТГ, бронзовий призер – ФК Цегів.

Переможець першої ліги ФК Підбереззя, срібний призер – ФК Дежа, бронзовий призер – СК Блудів.

За вагомий внесок у розвиток футболу та фінансову підтримку Грамотою відзначили голову Горохівської громади Віктора Годика.

За вагомий внесок у футбольний медіасезон чемпіонату (інтерв'ю, фото, відео) для інстаграм сторінки Федерації нагородили Катерину Маціюк, Софію Бацмай, Мар’яну Лащук.

У номінації «Зірка медіасезону – рубрика інтерв'ю» переміг Роман Парадуха (ФК Сокіл Мирків). В номінації «Інстагол» кращим був гол Панасюка Тараса (ФК Бубнів). У номінації «Fair play» (команда яка набрала найменше попереджень протягом сезону) у вищій лізі переможцем стала команда ФК «ЛК Козлів», у першій лізі – команда ФК ЛЗД (Скобелка). У номінації «Кращий воротар» вищої ліги переміг гравець ФК Бубнів Валерій Сумкін, першої ліги – гравець ФК Дежа Максим Міщук. У номінації «Кращий бомбардир» вищої ліги відзначений гравець ФК Цегів Владислав Романюк, у першій лізі кращим бомбардиром став гравець СК Блудів Олександр Мельник. У номінації «Кращий гравець» у вищій лізі переміг гравець ФК Легіон ТГ Андрій Демський, у першій лізі – гравець ФК Підбереззя Іван Головченко.

Протягом футбольного сезону постійно проводилися матчі на підтримку Збройних сил України, на зібрані кошти закупили вкрай необхідну амуніцію та транспортні засоби. 

Федерація футболу передала кошти у сумі 13 тисяч гривень з власного благодійного фонду керівнику громадської організації «Щит» Віталію Гладуну.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024