У селі Довгів нетверезий чоловік побив свого батька: рішення суду

24 Листопада 2023, 14:15
Фото ілюстративне 987
Фото ілюстративне

Судили чоловіка, який у нетверезому стані побив свого батька.

Про це журналісти Район.Горохів дізналися із рішення суду, оприлюдненого 13 листопада.

Чоловік обвинувачується в тому, що 24 жовтня 2023 року орієнтовно о 14 годині в селі Довгів, Луцького району, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння в ході словесного конфлікту зі своїм батьком умисно завдав удар кулаком в ділянку спини, від якого той не втримався на ногах та впав на землю. Коли батько перебував в положенні лежачи, син, завдав йому декілька ударів кулаком в ділянку голови, обличчя та спини, які за ступенем тяжкості належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, визнав повністю.

Суд ухвалив визнати винуватим чоловіка та призначити йому покарання у виді громадських робіт на строк 150 годин.

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Горохівський районний суд Волинської області.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024