Подаруй Різдво військовим: Горохівські ліцеїсти передали захисникам окопні свічки та малюнки

26 Грудня 2023, 11:11
Волонтери 254
Волонтери

Завдяки волонтерському загону «Надія» у Горохівському ліцеї №1 ім. І.Я. Франка діти об'єдналися в спільній меті – передати тепло сердець та підтримку нашим захисникам на передовій. 

Про це повідомив Віталій Гладун на сторінці Горохівська районна спілка учасників АТО «Щит» у фейсбуці.

Благодійна акція «Подаруй Різдво військовим» стала проявом щирості та вдячності воїнам, які зараз захищають наш край.

Важливим етапом акції стало виготовлення 200 окопних свічок, який ініціював дев'ятикласник Тарас Кучер.

Найменші учасники благодійної акції, маленькі франківці, виявили свою неймовірну творчість, намалювавши малюнки для моральної підтримки військовослужбовців. Зі своїми подарунками здобувачі освіти прийшли відвідали музей російсько-української війни. 

Екскурсія  вийшла цікавою, адже в ній брав участь наш захисник, який, незважаючи на свій молодий вік, вже встиг пройти пекло на землі. 

Віталій Марчук – боєць 63 бригади, воїни якої вели бої за Снігурівку, тримали оборону Бахмута, а зараз обороняють наш спокій на Лиманському напрямку. 

Юні волонтери мали можливість завантажити автомобіль військового допомогою нашим захисникам. Окрім дитячих подарунків довантажили автівку евакуаційними візками та ношами, газовими плитками та балончиками. 

«Фух... Спілкуватись з дітьми незвично, але дуже приємно! Ми ж то звикли до суворих простих чоловічих розмов...»  - сказав Віталій з позивним «Мурчик».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024