У селах Горохівщини з'явилися нові вакансії

18 Січня 2024, 18:36
Фото ілюстративне 758
Фото ілюстративне

На Горохівщині пропонують роботу медсестри та асистента вчителя.

Про це повідомили на сторінці Горохівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  у фейсбуці.

Актуальна вакансія асистента вчителя.

Заробітна плата: 7100 гривень.  

Місце проведення робіт: село Пірванче.

Умови роботи: п'ятиденний робочий тиждень.

Освіта: вища педагогічна.

Обов'язки: Забезпечує навчання і виховання учнів з урахуванням специфіки опанування початкової та середньої школи, організовує та планує освітній процес; забезпечує виконання навчальних програм відповідно до навчального плану, надає допомогу учням з особливими освітніми потребами в організації робочого місця; проводить спостереження за дитиною з метою вивчення її індивідуальних особливостей, допомагає концентрувати увагу, сприяє формуванню самоконтролю.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Горохівського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості: Горохів, вулиця Шевченка, 46, телефон 044 244 94 70.

Актуальна вакансія головної медичної сестри. 

Заробітна плата: від 7100 гривень. 

Місце проведення робіт: село Борочиче.

Умови роботи: п'ятиденний робочий тиждень.

Освіта: вища медична.

Обов'язки та завдання: Здійснює контроль за здоров’ям дітей впродовж дня, проводить щоденний огляд зіву і шкіри дітей. Надає первинну медичну допомогу. Проводить облік дітей, відсутніх за хворобою та тих, які були в контакті з інфекційними хворими, організує проведення поточної дезінфекції.

Знає чинне законодавство про охорону здоров’я та нормативні документи, що регламентують діяльність дошкільного навчального закладу з охорони здоров’я.

За більш детальною інформацією звертатись до Горохівського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості: Горохів, вулиця Шевченка, 46, телефон 044 244 94 70.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024