Скандальний намісник «Десятинного монастиря» має фальшивий паспорт «з Горохова»

06 Травня 2018, 09:32
8732

Громадянин Росії отець Гедеон (Юрій Харон), який стоїть в авангарді захоплення представниками російської православної церкви території національного музею у Києві, прикривається нелегальним українським паспортом.

«Він є «настоятелем» малої архітектурної форми, котру протиправно спорудили на фундаменті Десятинної церкви люди з оточення Арбузова. Харон є громадянином країни-агресора. Це можна побачити з копії його закордонного паспорта, виданого Росією десять років тому. Також Харон має фальшивий український паспорт, виданий (чомусь) аж на Волині», — пише у Facebook народний депутат Ігор Луценко.


1

 

Луценко отримав цю інформацію у відповіді на запит до Адміністрації Президента. В офіційному листі йдеться, що документи на особу з таким ім’ям та прізвищем до комісії при Президентові України з питань громадянства не надходили. Україна у встановленому законом порядку громадянства такій особі не надавала. Відповідь на запит і ксерокопії документів «духівника» депутат оприлюднив і так громадськість дізналася, що український паспорт Юрій Харону видали нібито у Горохові.


 

Ігор Луценко також припустив, що підігнати лівий український паспорт «духівнику» могли підігнати люди з оточення Арбузова.

Скандал триває уже довго навколо так званого «Десятинного монастиря», який зводить УПЦ ПМ, поруч зі старовинним фундаментом  на території національного заповідника без жодних дозвільних документів. Офіційно споруда, яку називають «монастир» має статус тимчасової архітектурної форми (МАФ), тобто аналогічний статус мають кіоски. 

Читайте такожУ Квасівській сільраді підробили документи нелегалу з Афганістану

">

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39