Високий попит на вивчення англійської мови у Луцьку: причини

21 Лютого 2024, 18:15
Високий попит на вивчення англійської мови у Луцьку: причини Реклама 228
Високий попит на вивчення англійської мови у Луцьку: причини

Коли у багатьох містах України спостерігались зміни у попиті на вивчення іноземних мов, у Луцьку все залишалось стабільним. Зараз навіть є тенденція до зростання, і послугами онлайн репетиторів з англійської мови користується все більше і більше охочих.

Причини для вивчення англійської дітьми

Часто слухачами курсів чи клієнтами у репетиторів є діти. Вивчати англійську мову планують і як діти молодшого шкільного віку, так і учні середньої школи та, звичайно, майбутні випускники.

  1. Дітей молодшого шкільного віку батьки записують до репетиторів тому, що англійська мова є одним з найголовніших предметів у шкільній програмі. Зараз нею говорять у всьому світі, у різних містах України організовують гуртки для дітей на літо чи протягом цілого року. Вважається, що маючи базові знання, отримані на курсах, гуртках чи з репетитором, дитині буде легше засвоювати шкільний матеріал. До того ж вона буде впевненіша на уроках.
  2. Інколи учні середньої школи пропускають матеріал через хворобу чи тривалу відсутність з іншої причини, не можуть наздогнати його самостійно, проблема ускладнюється і дитина починає отримувати низькі оцінки з англійської. Побачивши це, батьки починають шукати педагога чи записують дитину на курси, або поглибити знання і покращити ситуацію.
  3. Випускники. Це найпоширеніша аудиторія, яка шукає і займається додатково англійською з репетитором. Майбутнім абітурієнтам потрібно вивчати мову для того, аби успішно скласти іспити і потрапити до омріяного навчального закладу. Відзначається, що складання іспиту з англійської є умовою для вступу як у українські, так і у закордонні навчальні заклади. Плануючи вступити на спеціальність, на яку багато охочих, потрібно ретельно готуватись і отримати максимально високі бали.

Причини для вивчення англійської дорослими

Дорослі люди також не менш зацікавлені у вивченні англійської мови у Луцьку. Це пояснюється такими причинами:

  • іспити - як не дивно, але дорослі також вчать мову для складання іспитів; це актуально для тих, хто планує працевлаштуватись за кордоном, а працедавець вимагає сертифікат про вільне володіння англійською;
  • кар’єрні можливості - сьогодні з англійською мовою пов’язана майже кожна сфера, тому навіть для роботи в Україні багатьом спеціалістам потрібно знати іноземну мову;
  • подорожі - Луцьк розташований не так далеко від європейського кордону, тому люди часто подорожують до Європи на вихідні чи у відпустку; знаючи англійську, вони будуть впевненіше почувати себе під час поїздок;
  • саморозвиток - вивчення будь-якої нової мови тренує мозок, покращує пам’ять і розумові здібності; 
  • інформація - щохвилини з’являється нова інформація, щоденно випускаються нові книжки, посібники і іншу літературу, яку інколи перекладають дуже довго; багато дорослих вчить англійську для того, аби користуватись іноземними джерелами інформації вчасно.

Форми навчання

Що стосується форми навчання, у Луцьку поширені обидві - курси та заняття з репетитором. Мовні курси підходять всім, хто в першу чергу хоче розібратися в граматиці і практикувати комунікаційні навички. Якщо говорити про дорослу людину, їй краще підійдуть курси для того, щоб говорити з місцевими людьми під час подорожей, дивитися фільми в оригіналі та вміти розв'язувати робочі питання англійською. 

Майбутнім абітурієнтам краще обирати заняття з репетитором, адже їм важливо підготуватись до складання іспитів. Репетитор виявить слабкі місця у знаннях, підбере літературу, і підготує до тестування, приділяючи всю свою увагу одному учню. 

Якщо ж мова про дорослу людину, якій потрібно підготуватись до міжнародного іспиту і отримати сертифікат, їй підходять обидва варіанти. На деяких курсах формуються окремі групи, в яких навчаються люди, що готуються конкретно для складання іспиту. Репетитор також зможе підготувати до складання і отримання сертифіката, що підтвердить рівень.

Англійська мова є універсальною, нею розмовляють у всьому світі, тому сьогодні вона потрібна майже кожному. Вивчати англійську у Луцьку можна легко, адже з підвищенням попиту клієнтам пропонують багато варіантів, які різняться вартістю, тривалістю, форматом і специфікою викладання.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024