У Горохівській громаді виявили порушників, які випалювали залишки сухої рослинності

19 Березня 2024, 12:02
У Горохівській громаді виявили порушників, які випалювали залишки сухої рослинності 820
У Горохівській громаді виявили порушників, які випалювали залишки сухої рослинності

В ході профілактичного рейду у Горохівській громаді рятувальники та поліцейські виявили порушників.

Про це повідомили на сторінці Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області у фейсбуці.

Рятувальники спільно з працівниками поліції та муніципальної варти провели профілактичний рейд на території Горохівської територіальної громади, щодо недопущення виникнення пожеж в екосистемах.

Під час проведення заходу виявили порушників, які випалювали залишки сухої рослинності, за що працівники служби порятунку притягнули їх до адміністративної відповідальності за статтею 77-1 КУпАП (Стаття 77-1. Самовільне випалювання рослинності або її залишків. тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від ста вісімдесяти до трьохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від дев’ятисот до однієї тисячі двохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян)

Також працівник муніципальної варти склав адміністративні протоколи за статтею 152 КУпАП (Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Читайте наші новини у Telegram.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024