В обіймах поетичного таланту: у Горохові провели вечір поезії

22 Березня 2024, 11:31
Авторський вечір поезії «В обіймах поетичного таланту» 217
Авторський вечір поезії «В обіймах поетичного таланту»

У межах роботи літературного клубу «Натхнення», який працює вже протягом двадцяти років, у Горохівській центральній бібліотеці провели авторський вечір поезії «В обіймах поетичного таланту».

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Учасники заходу, люди різного віку та різноманітних професій, зібралися, щоб поділитися своїми внутрішніми почуттями та враженнями через вірші. 

Майже кожен твір, що звучав, віддзеркалював біль та страждання від невідомого та невиправданого насильства, яке несе загарбницька війна. Однак, навіть серед цього болю, відбувається проростання надії та впевненості в Перемозі, відродженні України.

Любов до рідної мови, віра у свою країну та об'єднання через поезію – ось те, що робить цей захід таким важливим та неповторним.

«Поезія – це не лише слова, вона - це відображення душі, вона - це крила, що дарують можливість відчути відстані та перетнути їх. Вечір авторської поезії в Горохівській центральній бібліотеці став світлим свідченням сили слова, що здатне зігріти серця та змінити світ», – йдеться у повідомленні.

Читайте наші новини у Telegram.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024