У Горохові підбили підсумки ІІІ відкритого Чемпіонату з тенісу настільного серед дорослих

28 Березня 2024, 20:12
У Горохові підбили підсумки ІІІ відкритого Чемпіонату з тенісу настільного серед дорослих 202
У Горохові підбили підсумки ІІІ відкритого Чемпіонату з тенісу настільного серед дорослих

Підбили підсумки III відкритого Чемпіонату з тенісу настільного серед дорослих тенісистів, який проходив у місті Горохів протягом 8 турів з січня по березень 2024 року. 

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Головний суддя змагань – Віталій Онищук, тренер-викладач віділення тенісу настільного Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута.

На змагання заявилися 12 учасників з Горохівської та Городищенської територіальних громад. 

З першого туру Чемпіонату почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Після декількох проведених турів виявилися фаворити, але інші спортсмени також чинили гідний опір.

Призерів чемпіонату нагородили грамотами та сувенірами від Горохівського міського голови Віктора Годика та начальника управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я Горохівської міської ради Володимира Зінчука.

Представляємо вам трійку переможців:

  • І місце – Михайло Онищук, село Михлин, Городищенська територіальна громада;
  • ІІ місце – Сергій Лозовик, Горохів;
  • ІІІ місце – Тарас Онищук, село Михлин, Городищенська територіальна громада.

Призерів змагань нагороджували: Максим Ящукевич, перший заступник Горохівського міського голови та Оксана Лавренюк, завідувачка сектору молоді та спорту.

Також участь у Чемпіонаті взяли тенісисти: Микола Семчук, Олександр Дідик, Дмитро Кравчук, Ярослав Зеленський, Віталій Типа, Микола Лозовик, Тарас Бенза, Тетяна Янюк

«Всі тенісисти, судді та вболівальники залишилися задоволені цим чемпіонатом і дуже сподіваються, що подібних змагань буде проводитися якомога більше. Основна мета чемпіонату - пропаганда здорового способу життя, широке використання простих і здорових видів спорту – таких, як теніс настільний», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно у спортивному залі Горохівської КДЮСШ ім. Олександра Баламута відбувся III відкритий чемпіонат з тенісу настільного «Ліга м.Горохів» серед дівчат 2006-2009 рр. н., юнаків 2006-2009 рр.н., 2010 р.н. і молодшихУ чемпіонаті взяли участь близько сорока учасників у своїх вікових категоріях, які змагалися у восьми турах  протягом лютого та березня 2024 року. 

Читайте наші новини у Telegram.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024