Журавники: депутати перевірили ремонт школи, на який виділили 50 тис. грн.

17 Травня 2018, 12:44
Новий дитячий майданчик 3292
Новий дитячий майданчик

Голова районної ради Тарас Щерблюк і заступник голови районної ради Віталій Клемба здійснили робочий візит в Журавниківську сільську раду.

Захід відбувся 16 травня. Участь в ньому взяли Журавниківський сільський голова Віталій Сойко, депутат Журавниківської сільської ради, директор Будинку культури с.Журавники Надія Довгайчук та депутат районної ради Карапет Асатурян.

В ході зустрічі очільники районної ради відвідали приміщення закритої школи І ступеня с.Волиця-Дружкопільська та Будинок культури с.Журавники.

«У 2016 році районна рада виділила кошти в сумі 50 тис. грн. на придбання спортивного інвентаря для приміщення закритої школи І ступеня с. Волиця- Дружкопільська. На даний час тут займається спортом багато молоді не тільки з Волиці-Дружкопільської, а й із Журавників. Біля нього, завдячуючи Фонду Ігоря Палиці, громаді с. Волиця- Дружкопільська, сільським меценатам та сільській раді, встановлено дитячий ігровий комплекс і планується зробити волейбольну площадку. Від імені селян хочу подякувати особисто голові районної ради Тарасу Щерблюку за те, що він від своєї сім’ї дав нам на  ігровий комплекс 5000 грн. Звичайно, в приміщенні необхідно провести хоча б поточний ремонт, замінити вікна, двері. Мною вже написано відповідне клопотання на ім’я голови районної ради Тараса Щерблюка  про виділення з районного бюджету коштів в сумі 50 тис. грн. на ці цілі», - розповів депутат районної ради Карапет Асатурян.

«Це прекрасно, що в закритій школі селяни організували таку роботу, молодь замість того, щоб сидіти в барах, має змогу фізично розвиватися, займатися  спортом, активно проводити своє дозвілля. Склалася така ситуація, що депутати Горохівської районної ради змушенні були на пленарних засіданнях сесій райради надавати згоду на закриття або реорганізацію окремих шкіл району. Добре, що у вас є такі ініціативні сільські депутати, жителі, яким не байдужа доля цієї школи, які в теперішній скрутний час дбають про це приміщення», - підсумував в ході зустрічі голова районної ради Тарас Щерблюк.

Після цього голова районної ради і заступник голови районної ради побували у відремонтованому приміщенні Будинку культури с.Журавники, на яке на останній сесії районної ради було виділено 50 тис. грн. коштів із районного бюджету на завершення його ремонту (оновлення фасаду). Ремонтні роботи проводила бригада приватного підприємця Солоненка Петра Васильовича. Всього ж на ремонт цього Будинку культури з районного бюджету було виділено 547500 грн.








 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024