Горохівщина: держслужбовці району змагалися у спартакіаді «Здоров'я»

07 Червня 2018, 11:05
3124

Спартакіада державних службовців – традиційний захід для Волині. Цьогоріч вона відбулася уже водинадцяте.

31 травня 2018 року, у спортивному комплексі Володимира-Волинського зібралися державні службовці з усіх куточків області. Учасники демонстрували свою силу, витримку та розум у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки, - повідомляє прес-служба РДА.

Із вітальним словом до учасників змагань звернувся начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, який зазначив, що до заходу долучилися команди усіх районів Волині. Нехай вони і не дуже великі, але те, що долучилася вся область – це досягнення.

До складу команди Горохівського району ввійшли працівники відділу державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації: начальник відділу Віктор Пузиревський та головні спеціалісти Володимир Гузар і Богдан Вітинський, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації Олександр Дідик, головний спеціаліст з питань надзвичаних ситуацій та цивільного захисту апарату райдержадміністрації Тарас Севастян, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Лавренюк, головний спеціаліст відділу автоматизованої обробки інформації та контролю за призначеннями соціальних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Пушинська, працівники Горохівського районного відділу з питань пробації західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції: начальник відділу Олег Чигирин та старший інспектор Ігор Красовський.

По закінченню змагань організатори подякували усім присутнів за активну участь і нагородили переможців та призерів, як в особистому так і в загальнокомандному заліку дипломами та медалями, а також побажали успішного виступу збірній команді держслужбовців у Всеукраїнських змаганнях.

Команда Горохівського району зайняла два 3 місця в особистому заліку (шашки, теніс) та 9 загальнокомандне місце.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024