Горохівські газовики змагатимуться за першість на Всеукраїнському конкурсі

24 Червня 2018, 10:25
1535 Джерело: ПАТ «Волиньгаз»

На навчально-тренувальному полігоні в Рожищі відбувся 2-й етап конкурсу-огляду бригад АДС.

Три команди газового господарства з Луцького, Горохівського та Камінь-Каширського районів змагалися за звання найкращої аварійно-диспетчерської бригади Волині. Такі змагання відбуваються близько 10 років, йдеться на сайті ПАТ «Волиньгаз».

Змагання проводилися в 2 етапи: спочатку регіональні - кожне відділення газового господарства визначало найкращу бригаду, далі – обласні змагання.

Члени конкурсної комісії перевіряли оснащення та готовність спецавтомобіля, вміння користуватися засобами індивідуального захисту і звичайно - теоретичні знання членів бригади. За лічені хвилини аварійно-диспетчерська служба у складі 4 людей повинна прибути на місце умовної аварії, локалізувати та ліквідувати небезпечну ситуацію.

 «Кожного року на адресу АДС надходить близько 9 тис. викликів різного рівня небезпеки. Від професійних навичок членів аварійної служби часто залежить життя та здоров’я людей. Тому дуже важливо, щоб бригада «104» у критичних нештатних ситуаціях не розгубилася та локалізувала аварію у найкоротший термін. Для підвищення та перевірки професійного рівня готовності бригад, ми щомісячно проводимо навчання та щорічно організовуємо огляд-конкурс АДС. Такі змагання є особливо корисними  для молодих спеціалістів, адже всі практичні заняття відбуваються в реальних умовах», - розповідає головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Андрій Цибульський.

За підсумками всіх випробовувань, кращою бригадою аварійно-диспетчерської служби стала бригада Горохівської дільниці Володимир-Волинського відділення. Вона набрала 234 бали.  Горохівські газовики найшвидше локалізували аварійну ситуацію та одягнули протигаз. 

Найкращий результат  з  дисципліни «Теоретичні знання» в слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування АДС Горохівської дільниці Володимир-Волинського відділення Сергія Корінецького.  Найкращий результат з одягання протигазу і рятувальних засобів показав майстр АДС Горохівської дільниці Володимир-Волинського відділення – Олег Бондар – 24 секунди. 

Бригада АДС Горохівської дільниці візьме участь у наступному етапі - Всеукраїнському конкурсі аварійно-диспетчерських служб, який відбудеться у Івано-Франківську з 31 липня до 3  серпня. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024