Озерці: випускний вечір місцевої школи осяяла золота медаль

25 Червня 2018, 20:20
7289

Закінчення навчального року для загальноосвітньої школи I-IIIст. села Озерці Горохівського району стало по-справжньому святковим і радісним. А все тому, що випускниці 11 класу Дарині Кальчевській поталанило на відмінно закінчити навчання і заслужено отримати золоту медаль, яких (і срібних в тому числі) невелика сільська школа не мала з 2002 року.

З п’яти випускників-одинадцятикласників 2018 року Даринку завжди вирізняли особливі здібності і таланти. Дівчині щастило не лише успішно навчатися, але й бути талановитою організаторкою та художником. Тому надалі озерцівська красуня планує вступити на факультет «Дизайн інтер’єру» Львівської філії Київського національного університету культури і мистецтв.

«Я та увесь педагогічний колектив дуже пишаємося своєю випускницею Дариною Кальчевською. Адже наша загальноосвітня школа - одна з найменших у Горохівському районі. А Даринка змогла прославити своїми успіхами не лише себе, але й рідне село. Нехай всі мрії дівчини збуваються!» - з гордістю додала у розповіді про ученицю директорка Озерцівської ЗОШ I-III ст. Руслана Дядюк.

1


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024