У горохівській школі-гімназії відгуляли випускний

26 Червня 2018, 10:00
9132

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня-гімназії міста Горохова відсвяткували випускний. Свято відбулося у суботу, 23 червня у актовому залі навчального закладу.

Погана погода завдала клопоту і вчителям, і випускникам, адже одні переживали про те, що потрібно «переїжджати» з майданчика перед школою і переносити всі декорації в актовий зал, а інші хвилювалися за те, щоб все минуло «на вищому рівні», бо це – незабутнє свято, — інформує «Волинська правда».

Традиційно випускники – учні 11-А і 11-Г класів парами заходили до зали через святково прикрашену арку. Після того, як вчителі давали коротку характеристику кожному вихованцю, винуватці свята влаштувались на почесні місця.

Директор закладу Володимир Зінчук після привітального слова вручив випускникам омріяні атестати. До слова, цьогоріч школа випустила 24 випускники, троє із них закінчили навчальний заклад із золотою медаллю, а одна учениця із срібною.

Зворушливими для випускників були виступи класного керівника та першої вчительки, які пригадали найкумедніші та найцікавіші випадки зі шкільного життя, про які самі випускники вже й встигли забути.

«Прощаючись із рідною школою, пам’ятайте – найблагодатніше поприще – служіння добру й правді, найсвятіші поняття – мама, батьківський дім, Батьківщина, найвірніша дорога – дорога чесної праці, най значиміша справа – та, яку вибрав сам, наймужніший вчинок – визнання власних помилок, найміцніша життєва опора – знання. Удачі вам, дорогі мої діти, здійснення всіх ваших мрій, щасливої долі. Я завжди чекатиму ваших повідомлень у Viber, чи просто на телефон так, як чекала їх у ніч, коли ви отримували останні результати ЗНО. В добру і щасливу путь, мої найкращі», – сказала класний керівник Галина Зінчук.

Випускники ж у свою чергу подякували своїм наставникам за те, що дарували своє тепло та попросили вибачення за свої пустощі:

«І нас пробачте за усе,

Що вас так часто дратувало,

І щодо ваших настанов

Ми прислухались дуже мало.

А в знак розкаяння прийміть

Від нас ці гарні, ніжні квіти.

Вас пам’ятати і любить

Клянуться ваші діти»

Від імені вчорашніх учнів слово мала Ірина Дубець, яка подякувала вчителям:

«Якби не ви, хто-зна чи вистачило б у нас терпіння, і чи не зламалися б ми на середині шляху. Ми дуже сподіваємося, що ви згадуватимете про нас із теплою посмішкою на устах»

Випускники склали із частинок символічне серце, прикріпивши його на дошці. Таким чином колишні учні залишили своє серце в рідній школі.

Батьки випускників, благословили дітей у доросле життя та вручили їм коровай. А закінчилося свято традиційним вальсом та піснею Кузьми «Останній раз», яку виконала випускниця Тетяна Цьопко.

2




1




































1



1

2



2



















 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024