Шклинь: сім'я Бучманів готується до зйомок у шоу «Хата на тата»

03 Липня 2018, 16:00
7041

Сім`я Івана та Віри Бучман із села Шклинь на Горохівського району готується до виступу у популярному телешоу «Хата на тата» на каналі СТБ. 

Про цю неординарну подію йшлося під час відзначення Дня села, яке відбулось тут 1 липня, - пише ВолиньUA.

Зі слів Шклинського сільського голови Володимира Солтиса, коли йому зателефонували з Києва, аби дізнатися, чи є у цій місцевості сім’я, гідна та готова взяти участь у проекті, то він одразу ж порадив сім’ю місцевих мешканців Івана та Віри Бучман

«Приємно, що ця сім`я виправдала наші сподівання, успішно пройшла відбір на конкурс, і тепер представлятиме наше село та всю нашу синьооку Волинь на загальнодержавному рівні», – каже Володимир Солтис. 

Наразі молода сім’я виховує двох донечок Каріну та Мілану, яким 6 та 2 рочки. 

«Мабуть, це те, що наша сім’я стане міцнішою і ми зможемо перевірити свої почуття на відстані, адже ми ніколи не розлучалися так надовго. І я думаю, що цей проект подарує нам інші емоції. Звичайно ж, я переживаю за те, як Іван справиться, бо діти маленькі ще і хочуть до мами постійно. Але, я впевнена, що все буде добре», – оптимістично заявила журналістам Віра Бучман. 

Сім`я також зізналася, що в разі виграшу супер-призу конкурсного (50 тисяч гривень), на ці гроші поставлять собі паркан біля хати – як нагадування про свою переможну участь у проекті.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024