Жителі Колодеж та Наталина спільно відсвяткували День села

06 Серпня 2018, 14:00
8892

У Колодежому урочисто відсвяткували іменини та відкрили новий дитячий ігровий майданчик.

Для дітей, які проживають у селах Колодеже та Наталин  22 липня відбувалося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Ідея будівництва споруди плекалася у сільраді ще з 2017 року. Завдяки меценатам, ініціативній групі у складі Валентини Гогой, Світлани Гаврилюк, Аліни Климюк, Галини Кукелки, Світлани Мигляс й усієї громади двох сіл, жителів інших сіл, селищ, міст, виконкому сільської ради і безпосередньо Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ця ідея стала реальністю. Сільський голова Тетяна Марчук висловила усім, хто долучився до будівництва безмежну вдячність. Слова вдячності також адресувала  підприємцю Ігорю Бойку та його команді за те, що у такі стислі терміни виготовили і облаштували конструкції майданчика.

За погідний день, мирне небо та спокій наших дітей Тетяна Марчук  подякувала  захисникам, учасникам АТО, тим хто відбув пекло неоголошеної війни і тим, хто нині там перебуває.  

Усі  побачили, що територію майданчика гарно облаштували, зробили місток, щоб діткам було зручно переходити на майданчик, встановили пісочницю, смітники, ліхтарі і все це не тільки зібрані кошти, а й робота небайдужих, активних жителів сільської ради, які  відгукнулися на прохання голови ініціативної групи Валентини Гогой і декілька днів працювали на цій території.

Усіх за активну участь в облаштуванні території дитячого майданчика та допомозі у реалізації проекту «Подаруй дитині казку» сільський голова нагородила подяками.

Далі свято 510-ї річниці села продовжилося футболом між командами  із Колодеж та Підбереззя, а потім – виступом аматорського колективу клубу села Наталин «Гуляй село» та виступом учнів Колодеженської загальноосвітньої школи .

Жителі села представили у красиво прибраних палатках різні види смакоти, варили рибну юшку та куліш.

Дипломами відзначили наймолодшу жительку села Софію Стецюк, найстаршу жительку Ганну Росовську, наймолодшу і найстаршу сімейну пару – Юрія та Ганну Гогоїв та Володимира і Євгенію Ковальчуків, а також пари, які прожили разом 50 років – Володимира і Євгенію Федчуків та Василя й Галину Дорощуків.

Лідерка громади ще раз подякувала усім за організацію та участь в святкуванні й висловила надію, що майбутньому громада зможе реалізувати ще багато проектів для власного добробуту.


































 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром