Горохівська «Освітянка» гастролювала на Шацьких озерах

13 Серпня 2018, 14:00
7246

Більше десяти років народний аматорський колектив Профспілок України «Освітянка» примножує творчу славу Горохівщини під час гастролів на Шацькі озера.

Цей уславлений і відомий далеко за межами Волині колектив щороку радо зустрічають під час перезмінок у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки «Супутник».  

Прибувши до місця проживання, учасники колективу відправилися у відомий санаторій «Лісова пісня» де дали перший концерт для відпочивальників. Глядачі були вражені майстерністю виконання музичних творів, оригінальністю концертної програми та неймовірною щирістю горохівських артистів та щиро дякували художньому керівнику хору Володимиру Онищуку, керівнику оркестру Ігорю Каську, аранжувальнику Олександру Шепшелею та старості хору, ведучій концерту Світлані Вілюк.

А другий концерт «Освітянка» успішно дала на сцені Будинку культури в «Супутнику». Артисти розповідають, що хоч зал був заповнений вщент, а атмосфера була настільки невимушеною, що уся програма пройшла немов на одному диханні.  

Учасникам колективу щиро дякували вчителі з різних районів області, а також гості з Бердичева разом із головою міської профспілкової організації Анжелою Цвєтковою. А голова Горохівського райкому профспілки Євгенія Карп’як, яку називають «душею «Освітянки» і стараннями якої цей колектив щороку гастролює на Шацьких озерах, зазначила, що поки існуватимуть профспілки, доти учительська родина зможе збиратися разом на берегах Перлини Волині. 

Після концерту голова Волинської обласної профспілкової організації освітян Василь Грановський мовив: «Горджуся, що у нас є такий прекрасний колектив. Браво, «Освітянка»!

4

1

2

1

1

2

1

1

1

1

3

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024