Горохів: повідомили програму святкувань Дня незалежності

22 Серпня 2018, 11:00
Під час засідання оргкомітету 4904 Джерело: фото прес-центру Горохівської РДА
Під час засідання оргкомітету

Основні етапи підготовки до найголовнішого свята держави обговорили члени організаційного комітету під керівництвом в.о.голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк за участю голови районної ради Тараса Щерблюка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ.

Члени оргкомітету визначили дату та місце проведення заходів з відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, — інформує прес-центр Горохівської РДА

Урочисті заходи із святкування Дня Державного Прапора та  Дня Незалежності України запланували провести 23 - 24 серпня 2018 року. 23 серпня, о 9.00 год на центральній площі міста відбудеться урочисте підняття Державного Прапора за участю керівництва району, представників органів місцевого самоврядування,  духовенства, учасників АТО, волонтерів, громадськості. 

24 серпня, в День незалежності, святкові заходи планується розпочати молебнем за незалежність в усіх церквах району. Члени оргкомітету зупинилися по кожному пункту плану заходів з підготовки та відзначення в районі 27-ї річниці незалежності України. Основні питання, що обговорювалися, стосувались культурно-мистецької програми, спортивних змагань, благоустрою населених пунктів району, відзначення жителів краю та трудових колективів з нагоди Дня незалежності, забезпечення громадського порядку, медичного супроводу, тощо.

Загалом, цього року основна увага при підготовці святкових заходів, спрямовуватиметься на пропагування національних та духовних цінностей, укріплення патріотичних настроїв, виховання шанобливого ставлення до творців історії незалежної України та героїв сьогодення. За підсумками розгляду організаційних питань Людмила Косюк  скоординувала дії відповідальних посадових осіб та дала доручення членам оргкомітету з метою проведення свят на належному рівні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024