П’ять цікавих фактів про голову Горохівської РДА

29 Серпня 2018, 20:00
7731

Район.Горохів пропонує своїм читачам ознайомитися з фактами про новопризначену голову Горохівської РДА.

Нагадаємо, що 29 серпня Президент України Петро Порошенко призначив Юлію Гринчук головою Горохівської районної державної адміністрації з 30 серпня 2018 року.

Юлія Гринчук — колишній директор школи

Про роботу на освітянській ниві новопризначеної голови РДА відомо чимало, адже вона з березня 2011 року була директором Луцького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ступенів №24- технологічний ліцей». 

2

2

Не має чималих задекларованих доходів

Декларація Юлії Гринчук не відзначається особливою помпезністю — там немає захмарних вкладів у доларах чи дорогих авто. За 2017 рік новопризначена керівниця задекларувала 168 тисяч отриманої заробітної плати, 91 гривню доходу від педагогічної практики у Луцькому педколеджі, 3891 гривню гонорару та 1750 гривень оплати за путівку. Нерухомого майна теж багато не має - дві земельні ділянки у селі Промінь під Луцьком та квартира в Луцьку, записана на Валентину Гринчук.

Брала участь у виборах до Луцької міськради 

Юлія Гринчук балатувалася у 2015 році до Луцької міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», проте до числа народних обранців не пройшла. 

Читала казки для луцьких дошкільнят

Будучи головою жіночого крила Волинської ТОП «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Юлія Гринчук проводила акцію читання казок українською в луцькому ДНЗ № 13.

2

І навіть... сама пише вірші

Окрім освітянської діяльності (викладала художню культуру), Юлія Гринчук — поетка, художниця, керамістка, книголюбка, публіцистка. Її головний девіз: «Жити тут і зараз». На ресурсах Інтернету є деякі поетичні та прозові твори новопризначеної керівниці РДА. Пише в основному верлібри:

Рука на груди
за натільним потяглась
під пильним із окладу
в сподіванні…
як в сповіданні…
Тривожать спраглі
молитви з дитячих снів
анафемою тіні
на скронях
думи ранні…
як востаннє…
Зотліле каяття
лампадою з-під вік
туше докорів
а в очах –
осліплі зорі («В молитві...»).

2

2

1




 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024