Горохів: представили голову РДА

30 Серпня 2018, 16:00
7313

Губернатор Волині Олександр Савченко у сесійній залі райради представив Юлію Гринчук — новопризначену керівницю Горохівської РДА.

Голова ОДА зазначив, що уперше з робочим візитом у Горохові і за час його праці на Волині із Горохівським районом не було жодних проблем. 

«Напевно, найщасливішою зараз є Людмила Іванівна Косюк. Я щиро вдячний їй, а разом з нею і усім вам за те, що пережили непрості часи. Дякую Людмилі Іванівні, що витримала і не здалася, — мовив Олександр Савченко».

2

Потому очільник Волині та голова райради Тарас Щерблюк привітали із призначенням головою Горохівської РДА Юлію Гринчук. Нову очільницю виконавчої гілки влади у районі зал, у якому зібралися депутати районної ради, актив міста Горохова та району, сільські, селищні та міські голови, апарат райдержадміністрації, журналісти, вітав щирими оплесками.

1

1

Олександр Савченко розповів, що важливою реформою, яка ще не торкнулася Горохівщини, є децентралізація і висловив сподівання, що громади об'єднуватимуться добровільно, так як самі хотітимуть. Водночас губернатор наголосив, що новопризначену керівницю райдержадміністрації ще чекає багато роботи, у тому числі і в напрямку об'єднання в ОТГ.

Депутат районної ради Леонід Кравчук запитав чи може Олександр Савченко поручитися за новопризначену голову Горохівської РДА.

«Я можу запевнити, що знатиму кожен крок голови РДА», - відповів губернатор.

Потім сама Юлія Гринчук сказала, що бачить у залі багато рідних і знайомих людей, адже вона деякий час вивчала район, крім того, батьки голови райдержадміністрації родом із села Лобачівки Горохівського району.




 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024