У районі успішно діють учнівські лісництва

31 Серпня 2018, 17:00
Ось так з юними колегами ми випускали на волю 60 фазанів 1934 Джерело: фото Світлани Думської
Ось так з юними колегами ми випускали на волю 60 фазанів

Юні лісівники району – переможці й призери районних і обласних творчих конкурсів і змагань.

ДП «Горохівський ЛМГ» гордиться, що в нього хороші й надійні юні помічники. Адже учнівські лісництва успішно діють у Борочичівській ЗОШ І – ІІІ ступеня (керівник – заступник директора з виховної роботи Наталія Луговська), Берестечківській ЗОШ І – ІІІ ступеня (керівник – учитель біології Петро Мороз), Підберезівській ЗОШ І – ІІІ ступеня (керівник – учитель природознавства Валентина Шевчик) і Охлопівській ЗОШ І – ІІ ступеня (керівник – учитель природознавства Тетяна Цибуля), — інформує «Волинь-нова».

На рахунках юних лісівників – багато хороших справ. Вони беруть активну участь у щорічній всеукраїнській акції «майбутнє лісу – в твоїх руках!», разом із вчителями садять і доглядають ліс. Юні лісівники Горохівщини – переможці й призери районних і обласних творчих конкурсів і змагань.

Юні наші друзі, щиро вітаємо вас і ваших вчителів із Днем знань, початком нового навчального року! Зичимо всім міцного здоров’я, успіхів у наполегливому поповненні знань.

Віримо, що з часом, здобувши освіту, ви поповните колектив нашого лісо-мисливського господарства, станете надійною зміною ветеранів праці.

Володимир СУПРУН, директор ДП «Горохівського ЛМГ»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024