Як горохівчанам швидко подати показник лічильника за світло

04 Вересня 2018, 13:17
Як волинянам швидко подати показник лічильника за світло 5570
Як волинянам швидко подати показник лічильника за світло

Для волинян з'явилися зручні та швидкі способи передачі показників використання електроенергії.

Про це інформують у прес-службі ПАТ «Волиньобленерго».

Згідно із новим Кодексом комерційного обліку електричної енергії, контролери ПрАТ «Волиньобленерго» зніматимуть показники лічильників населення один раз на два-три місяці.

Споживачам «Волиньобленерго» не потрібно чекати, поки контролер прийде записувати показники електролічильника. Кожен може обирати спосіб передачі показників для оплати розрахунку за надану послугу від енергопостачальника.

Тож для передачі показів лічильника потрібно знати номер особового рахунка, який зазначений в рахунку за електроенергію. Він складається з дев'яти цифр і починається на 5 (5хххххххх). Нагадуємо, розрахунковий період для визначення обсягу використаної електроенергії електроенергії становить календарний місяць.  Якщо споживач самостійно не повідомить показник лічильника станом на перше число місяця – його розрахують за середньодобовим споживанням за період між двома останніми показами.

Відтак волиняни тепер мають змогу протягом перших чотирьох днів місяця передати показник не лише зателефонувавши на кол-центр на безплатний багатоканальний номер 0-800-21-01-31 або через Особистий кабінет побутового споживача на сайті ПрАТ  «Волиньобленерго» та ТОВ «Волиньелектрозбут» , а й електронною поштою [email protected] чи месенджером Telegram @pokazy_lutsk_bot.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39