Горохівських педагогів музичних шкіл привітали з професійним святом

03 Жовтня 2018, 15:32
Горохівських педагогів музичних шкіл привітали з професійним святом 2211
Горохівських педагогів музичних шкіл привітали з професійним святом

У Горохівській музичній школі пройшов вечір-вшанування педагогічних працівників.

Вітали з професійним святом 1 жовтня педагогічні колективи Горохівської, Берестечківської та Сенкевичівської музичних шкіл району. Про це повідомляє відділ культури Горохівської РДА на сторінці у Facebook.

Вечір-вшанування відкрила директор школи Оксана Цехош. Вона запросила до вітального слова з нагоди Міжнародного дня музики голову райдержадміністрації Юлію Гринчук, заступника голови районної ради Віталія Клембу, міського голову Віктора Годика, які вручили нагороди та квіти викладачам і колективам.

До привітань приєдналися начальниця відділу культури райдержадміністрації Діна Колесник, директор централізованої бібліотечної системи Ольга Єлісєєва, директор РНД «Просвіта» Тарас Гриб, голова профкому музичних шкіл району Богдан Шкорупський.

Ведуча свята Наталія Бадко запросила всіх у чарівний світ музики. Чудовий концерт підготували викладачі та учні Горохівської музичної школи. А викладач Сенкевичівської музичної школи Оксана Волошина-Карвацька подарувала музичне вітання від колективів Сенкевичівської та Берестечківської музичних шкіл.












 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024