Жителі району отримали нагороди на фестивалі у Володимирі

03 Жовтня 2018, 17:02
Горохівчани отримали нагороди на фестивалі у Володимирі 4102
Горохівчани отримали нагороди на фестивалі у Володимирі

Фольклорний колектив «Стрільченські молодиці» і коровайниця Галина Бондарчук отримали нагороди на ХІ фестивалі української культури «Український коровай – сузір’я».

Відбувся він 30 вересня у Володимирі-Волинському. Про це повідомляє відділ культури Горохівської РДА на сторінці у Facebook.

Від нашого району у фестивалі взяли участь: коровайниця Галина Бондарчук, яку відзначили Дипломом та грошовою винагородою, начальник відділу культури райдержадміністрації Діна Колесник, аматорський фольклорний колектив «Стрільченські молодиці» клубу с. Стрільче (керівник Тетяна Коберник).

Колектив прекрасно виступив, показавши місцевий обряд випікання короваю, а також облаштував етномайданчик, де впродовж дня виступав з концертною програмою. «Стрільченських молодиць» відзначили Дипломом фестивалю. А також вони мали змогу поспілкуватися із гостею фестивалю – народною артисткою України Ніною Матвієнко.

У гостях у горохівчан побувало багато жителів Володимира-Волинського та колективи району, які із словами вдячності запрошували приїжджати ще.











 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024