На Всеукраїнських змаганнях з гирьового спорту аж чотири медалі дісталися горохівчанам

13 Жовтня 2018, 13:00
Роман Наумчук та Вадим і Павло Соколи 6265 Джерело: фото Андрія Скрипки
Роман Наумчук та Вадим і Павло Соколи

У спорткомплексі Національного університету «Львівська політехніка» нещодавно відбулися Всеукраїнські змагання Відкритого Кубка Асоціації гирьового спорту України. Узяти участь у змаганнях приїхали понад 100 спортсменів з 17 областей нашої держави.

Збірну Волині на чолі із тренером Андрієм Книшом, зокрема, представляли горохівчани: уродженець села Озерці, курсант Львівського університету безпеки життєдіяльності Роман Наумчук та брати Вадим і Павло Соколи із Мар’янівки, які працюють в структурах МВС та ДСНС, а також вихованець Турійської ДЮСШ Владислав Кудриль.

У перший день змагань гирьовики виступали в класичному двоборстві. У ваговій категорії до 74 кг Владислав Кудриль посів другу сходинку п’єдесталу. Також друге місце серед юніорів у ваговій категорії до 87 кг виборов Роман Наумчук.

Другого дня змагань Роман Наумчук випробував власні сили в довгому циклі де впевнено виборов золото серед юніорів, залишивши позаду своїх суперників. А в напівмарафоні «поштовх довгим циклом» серед дорослих  дві срібні медалі для своєї збірної у важкій боротьбі вибороли Вадим і Павло Соколи. Спортсмени Горохівщини висловлюють щиру подяку голові ФСТ «Колос» Галині Прик за організаційну частину їхньої участі у змаганнях.

«Узявши участь у Відкритому Кубку Асоціації гирьового спорту України я не лише здобув перемогу, але й набув безцінного досвіду. Я зрозумів одну істину: на змаганнях ти борешся не тільки з суперниками, але і з самим собою, і, лише переборовши морально свою підсвідомість і відкинувши думки покинути поміст завчасно, ти впевнено з кожним поштовхом рухатимешся до перемоги», – ділиться враженнями Роман Наумчук. 

 




1

1

2

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024