Астролог з Підбереззя бачить дітей, не називає дату смерті і найчастіше радить молитися

22 Січня 2017, 18:05
11244

Хіромант і астролог Володимир Бадіян останніх три роки провчився в індійському інституті астрології Бхаратья Відья Бхаван (BVB), що у Делі. До України повернувся місяць тому. 

Зараз живе у Луцьку, а народився у селі Підбереззя Горохівського району у глибоко віруючій християнській сім’ї. Бабуся змалку його водила до церкви. І тоді він навіть подумати не міг, що стане астрологом й сповідуватиме ведичну культуру, – пише видання 0332

2

 

У 16 років хлопець приїхав до Луцька вступати на фізико-математичний факультет тодішнього ВДУ ім.Лесі Українки. Каже, що завжди любив спостерігати за тим, як ворожать дівчата. Доленосна подія сталася, коли він жив на квартирі в однієї лучанки. Якось вона дала почитати книгу з хіромантії.  

«Я після того за всіма бігав і просив руки подивитися. Навіть їх фотографував на плівковий фотоапарат. Так почалася моя практика. Пригадую, як одній жінці, щойно подивився на руку, повідомив, що в неї буде 4 дитини. А лікарі сказали, що їх не може бути взагалі. Вона по різних тоді їздила. Кажу їй: «У вас буде 4 дитини.» Через 7 років жінка мене знайшла, щоб розповісти, що так і сталося».

Бачити дітей – то така Володіна «спеціалізація». Каже, що в якийсь момент може з’явитися знак, який і підказує. Але він – не ясновидець. Астрологію й хіромантію вивчав у різних вчителів.


 

«Як бачу? Як у фотографа око «набите», так само і тут. Знак зупиняється в одній точці – як ваша фотографія. І треба зрозуміти, що то таке. Якщо воно в серці відгукується, то працюватиме. Знаки з’являються залежно від ситуацій. Наприклад, у мене був випадок, коли чекав одну людину – дивлюся на годинник і знаю, що вона прийде через 16 хв. Так і сталося. Я от сьогодні бачив, що ми маємо зустрітися з вами. Воно здається містичним, але для мене так завжди було. Кожен астролог користується знаками»

Ще до 2007 року Володимир Бадіян не думав бути астрологом. Вчився на фізика, працював дизайнером, але життя привело його у ведичний храм під Києвом. А потім він їздив різними містами. У Дніпрі познайомився зі своєю першою вчителькою-астрологом Фаїною. А вона почерпнула свої знання у знаменитого Доктора Рао – індуса, котрий вивів астрологію на новий рівень. Бо одним із перших почав відкривати цю науку світові.  

«Зараз йому 84 роки. Він дуже відомий астролог. Це він увів індійську ведичну астрологію в Росію, Америку. Раніше вона була замкнена на Індії. Бо індуси – кастові і знання передають тільки своїм. Навіть суд був в Індії над астрологією. У Рао запитували: «Чому ви передаєте астрологію на захід?» А він відповів: «Йогу ж передають.»

Щоб навчатися в інституті астрології, Володимиру довелося вивчити англійську. При чому, швидко. Перший рік навчання був важкий. «Бо розмовляли англійською і хінді. Але вже через рік я здав 5 іспитів.» Із 6-ти російськомовних студентів довчилися лише двоє.


 

В Індії чоловік не мав наміру залишатися. Хоча Делі доволі прогресивне місто, але щоденний крик торговців і щільна заселеність фактично позбавляють можливості побути у тиші, наодинці з думками.

«Київ після Індії – як моє село. Єдине місце в Делі, де я міг відпочити, був балкон. Та й то рідко. Бо завжди якийсь індус міг стояти зверху».

До астрологів і хіромантів дуже часто звертаються зі звичайної цікавості. На думку Володимира Бадіяна, у цьому немає нічого поганого. Адже навіть у Біблії згадується, що людина має на руці штамп, з якого можна зчитати долю.

«У чоловіка зчитується по правій, у жінки – по лівій руці. Це якщо правша. А якщо лівша – навпаки. Я дуже довго зчитував по правій руці, по робочій. Вона – активна. Взагалі дивитися долю не заборонялося. Але ця наука повинна служити світлу. Бо якщо в нижчих сил береш щось, за це доведеться платити. Ціною можуть бути, наприклад, дурні звички. А різноманітні «привороти» взагалі можуть закінчитися дуже трагічно.


 

В Індії астрологи вираховують сприятливий час для зачаття, щоб дитина здоровою народилася і мала щасливе життя. З ними радяться, коли обирають собі дружину.»

Звертаються люди також перед важливими поїздками, покупками чи подіями. На будь-яку подію можна вирахувати сприятливий день, запевняє Володимир. Адже іноді, наприклад, ремонти затягуються в часі саме тому, що їх почали не тоді, коли варто було б.

Володимир може побачити і трагічну подію в житті людини. Але він намагається про таке не розповідати напряму. Дає поради, як би можна було пом’якшити удар долі. Або взагалі каже людині, щоб їхала з міста. Втім, на важливі речі, як правило, не звертають увагу. І стається те, що стається.

У нього часто запитують про день смерті. Астролог каже, що ніколи не називає якусь конкретну дату. Завжди, коли важко, радить молитися. Бо щира й зосереджена молитва здатна відводити біди і зцілювати. Але кому судилося померти, той помре. І це є данність, з якою нічого не вдієш.

Щодо дітей, то перші 4 роки вони залежні від маминої карми, наступні 4 – від татової, далі 4 роки напрацьовують свою, яка «включається» з 12 років.

Насамкінець поцікавилася у Володимира астрологічним прогнозом для України. Він каже, що повномасштабної війни у нас не буде. Але у 2020-му році, коли Сатурн і Марс розмістяться певним чином, у світі можливе загострення конфліктів, особливо у «гарячих точках». Америка може воювати з Китаєм.

«Ми хочемо в Європу, але її вимоги руйнують нашу країну. За гороскопом ми будемо з нею, але ті стандарти, які вона нам дає, не дуже добрі для нас. Цілком ймовірно, що вже цього року у нашій країні можуть прийняти закон про землю, після чого її легко буде скупити.

З 2018-го року буде трохи краще, можливі зміни у владі, але 2020-й рік буде тяжкий.

Втім, в України є дуже хороші перспективи»

Текст Ірини Кунинець, фото Любомира Безручка, а також узяті зі сторінки Володимира Бадіяна у мережі Фейсбук.

1

 

Коментарі
03 Лютого 2017, 06:40
Харі рама
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024