ТОП-10 найпопулярніших новин на Район.Горохів у 2021 році

28 Грудня 2021, 12:00
ТОП-10 найпопулярніших новин на Район.Горохів у 2021 році 5112
ТОП-10 найпопулярніших новин на Район.Горохів у 2021 році

2021 рік для Горохівщини був непростим, але водночас цікавим, сповненим хороших новин і перемог.

Підбиваючи підсумки року, що минає, редакція Район.Горохів підготувала десятку новин, які найбільше переглядали читачі за цей час.

У Горохові запрацював перший магазин АТБ

Поза конкуренцією – новина про відкриття супермаркету мережі «АТБ» у Горохові. На це містяни чекали досить давно, і ось у лютому 2021 року магазин запрацював. Користувачі соцмереж повідомляли тоді про неймовірний ажіотаж і черги. Популярною і стала новина на Район.Горохів – її прочитало більш ніж 11 тисяч людей.

На Горохівщині дороги будуть розчищати військовою технікою

Взимку 2021 року на Горохівщині лютувала справжня зима – дороги були переметені снігом. У зв’язку з критичною ситуацією на дорогах населених пунктів району долали наслідки негоди за допомогою військової техніки. Цю новину прочитали понад сім тисяч людей.

Номери телефонів сімейних лікарів та завідувачів амбулаторій Горохівського району

Велику кількість переглядів набрала новина з контактами сімейних лікарів та завідувачів амбулаторій Горохівського району. Очевидно, у березні 2021 року, у час карантину, для читачів було актуально знайти свого сімейного лікаря. Новину прочитало майже 11 тисяч людей.

Одинадцятикласниця з Галичан зачитала реп про Лесю Українку

Школярка Таїсія Харчук з Галичан долучилася до Всеукраїнського артчеленджу, присвяченому 150-річчю з дня народження Лесі Українки. Відеозапис оприлюднили на Ютюб-каналі Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. Звістка про те, що одинадцятикласниця з Галичан зачитала реп про Лесю Українку, набрала понад п’ять тисяч переглядів.

Вчителька математики з Горохова стала «Учителем року – 2021»

У травні у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулось урочисте вручення нагород учасникам та переможцям другого, регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021».

За вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, забезпечення високого рівня освітньої підготовки учнівської молоді та зайняте І місце у другому, регіональному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» нагородили вчительку математики НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-гімназія» міста Горохова Ірину Жаловагу. Новину про це прочитало понад чотири тисячі людей.

Горохівська лікарня придбала новий апарат УЗД

Горохівська центральна районна лікарня придбала апарат УЗД експертного класу «SIEMENS HEALTHINEES», який застосовується для діагностики в акушерстві, гінекології, кардіології, урології та обстежень черевної порожнини, суглобів, судин, щитоподібної та молочних залоз. Такі новини завжди стають популярними серед наших читачів, тож новину про новий апарат УЗД прочитало майже шість тисяч людей.

Мар’янівський шериф врятував життя людині

У  селищі Мар’янівка поліцейський офіцер громади Ігор Мельничук врятував чоловіка, який намагався вчинити самогубство. Поліцейський надав першу домедичну та викликав швидку медичну допомогу. Оперативність і послідовність дій врятувати життя чоловіку. Новину про поліцейського-рятівника прочитало понад три тисячі людей.

У Берестечку відгуляли День міста

Берестечко 21 червня гучно відсвяткувало День міста і День громади. Зранку у Берестечку відбулося святкове богослужіння у Свято-Троїцькому соборі. Потім всі охочі могли відвідати футбольний турнір на міському стадіоні серед команд громади на Кубок пам’яті Анатолія Барбасевича.

Для жителів та гостей міста також підготували цікаву концертну програму і святкову дискотеку.

Волинські депутати зняли кліп до Дня матері

Гурт «Вільний вітер» заспівав пісню «На зорі мене, мамо, збуди» до Дня матері і новина про це зібрала на нашому сайті майже п’ять тисяч переглядів. Як розповів у коментарі для Район.in.ua, учасник гурту, клавішник і соліст Тарас Щерблюк, чоловіки часто разом музикують.

На підготовку кліпу витратили сім днів: три дні репетирували, три дні записувалися на студії, ще один день знімалися у Рокинівському музеї-скансені сільського господарства, а на монтаж пішла ніч, щоб встигнути опублікувати відео до Дня матері. На YouTube ролик переглянули понад 16 тисяч користувачів.

Горохівський музичний колектив посів перше місце на національному чемпіонаті з фольклору

Ще однією хорошою новиною цього року стало те, що народний аматорський вокальний ансамбль «Барви осені» НД «Просвіта» міста Горохова здобув перше місце на п’ятому національному чемпіонаті з фольклору «EUROFOLK-UKRAINA 2021». Новина про цю перемогу отримала більше тисячі переглядів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024