Кого підтримали жителі Лобачівської сільради на Горохівщині

23 Липня 2019, 16:55
1770

Оприлюднили результати виборів на трьох виборчих дільницях, які входять до Лобачівської сільської ради (Лобачівка, Волиця-Лобачівська, Колмів) Горохівського району.

Відповідну інформацію опублікували на сайті ЦВК.

На виборчій дільниці в Лобачівці найбільшу кількість голосів набрала політична партія «Слуга народу» – 116. Друге місце посіла політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 60 голосами. Третє – «Радикальна партія Олега Ляшка» з 39 голосами.

Перемогу на одномандатному виборчому окрузі здобув самовисуванець Сергій Мартиняк  з 130 голосами. Друге місце отримав Вячеслав Рубльов від партії «Слуга народу», набравши 90 голосів. Третє – Андрій Козюра від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 44 голоси.


На виборчій дільниці у Волиці-Лобачівській найбільшу кількість голосів набрала політична партія «Слуга народу» з 49 голосами. Друге місце посіла політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 22 голоси. Третє «Радикальна партія Олега Ляшка», набравши 21 голос.

Перемогу на одномандатному виборчому окрузі отримав Вячеслав Рубльов від партії «Слуга народу», набравши 44 голоси. На другому місці опинився самовисуванець Сергій Мартиняк з 35 голосами. На третьому – Андрій Козюра від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 28 голоси.


На виборчій дільниці у селі Колмів перемогла політична партія «Слуга народу», набравши 45 голосів. Друге місце посіла політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 19 голосів. А третє – політична партія «Українська стратегія Гройсмана» з 10 голосами.

Перемогу на одномандатному виборчому окрузі отримав Вячеслав Рубльов від партії «Слуга народу», набравши 35 голосів. На другому місці опинився самовисуванець Сергій Мартиняк з 33 голосами. І на третьому – Андрій Козюра від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», набравши 15 голосів.


Читайте також: За кого віддали свій голос жителі Звиняченської сільради на Горохівщині

Як проголосувала Жабченська сільрада на Горохівщині 

Кого хочуть бачити у новому парламенті жителі Бранівської сільської ради

Кого підтримали у Берестечку на Горохівщині 

За кого проголосували у Мар'янівці на Горохівщині

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024