У школі села Скобелка хочуть добудувати корпус

12 Лютого 2020, 12:01
2626

Скобелківську школу, що на Горохівщині, просять включити до програми «Велике будівництво», аби добудувати корпус.

До депутата облради Володимира Кучера з відповідним питанням звернулася директорка ЗОШ І-ІІ ступеня села Скобелка Ганна Мельничук. Про це йшлося під час сесії Волиньради 12 лютого.

За словами Володимира Кучера, дирекція і вчительський склад стурбовані тим, що корпус недобудований і діти не матимуть, де навчатися.

«Одне крило недобудоване. Потужність школи 140 учнів. Наступного року прогнозують збільшення учнів до 205. Питання неодноразово порушували на районному та обласному рівнях», – зауважив депутат облради.

Тому директорка просить включити їхню школу до переліку навчальних закладів, які можуть відремонтувати в рамках проєкту інфраструктурної модернізації України «Велике будівництво», який почнеться в березні 2020 року. 36 депутатів підтримали запит.

Нагадаємо, під час селекторної наради з керівниками ОДА Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук зауважив, що вони починають масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг по всій країні.

До 14 лютого всі області мають узгодити перелік об’єктів на будівництво з Мінрегіоном в рамках ДФРР, який для багатьох є основним джерелом фінансування.

Читайте також: «З відкритими очима», – зворушлива історія про незрячого Руслана Татасюка зі Скобелки

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024