Берестечко отримало сучасний автомобіль швидкої допомоги

23 Вересня 2020, 16:42
3340

Сучасний автомобіль передали для пункту екстреної медичної допомоги в місті Берестечку. Раніше населення Берестечка та навколишніх сіл обслуговував старенький УАЗ.

За словами директора Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Володимира Шмаля, новенький автомобіль якісно вирізняється серед тих, якими користуються тут, в області.

«Наші колеги отримали значно кращий автомобіль замість старенького «УАЗа», який не відповідав жодним стандартам. Ми ухвалили рішення один вивільнений автомобіль передати для пункту у Берестечку. Адже це місто на межі трьох областей. І наші медики їздять по всій тій окрузі, незалежно від територіальної приналежності населених пунктів», – зазначив Володимир Шмаль.


 

За словами завідувача Горохівським відділенням екстреної медичної допомоги Валерія Міндюка, вони отримали три автомобілі. Одна «швидка» «Пежо» чергує в Горохові, другий автомобіль «Форд» сьогодні вручили для Берестечка.

Читайте також: У Горохові оголосили конкурс на найкращий мурал

Як зазначив народний депутат Вячеслав Рубльов, в пріоритеті його роботи – хороші дороги на 20-му окрузі, щоб «швидка» могла оперативно й своєчасно доїхати до пацієнта, який потребує екстреної допомоги.

«Ми давно й продуктивно співпрацюємо з керівником Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з того часу як я був депутатом обласної ради. Я вдячний Володимиру Шмалю, що він відгукується на мої звернення. Таким чином вирішуємо проблеми й допомагаємо районам, від яких мене обрали у парламент.

Ця співпраця виливається у любіювання інтересів швидкої допомоги на державному рівні. Тому ми тут бачимо й інші автомобілі, які забезпечуватимуть довезення хворих на коронавірус. Така співпраця дозволяє правильно розставляти акценти й віддалені райони отримають «швидкі», так життєво необхідні для спасіння людей», – підкреслив народний депутат.

Читайте також: Для громади села Шклинь привезли бруківку

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024