Архів новин за 19 Липня 2019

22:07
На Горохівщині живуть працьовиті і віддані своїй справі господарі. І мова піде ні про кого іншого, як про аграріїв, яких знають і цінують не лише в районі, а й за його межами і навіть за кордоном. Та чи вистачає їм підтримки від держави? Бо одна річ – займатися власною справою заради задоволення і йти у збитки, але все-таки кращий варіант – отримувати від тяжкої праці прибуток і почуватися потрібними своїй країні.
19:07
Цієї неділі, 21 липня, відбудуться вибори народних депутатів. Ви будете обирати тих, хто представлятиме вас і ваші інтереси в українському парламенті наступні 5 років.
17:07
У селі Ржищів Горохівського району багато років тому був потужний колгосп, на якому працювали майже усі жителі. Після розпаду Радянського Союзу ці землі повинні були перейти у власність селян, проте цього не сталося. У 2013 році ділянку площею майже 40 гектарів віддали у державну власність. Та не врахували – що окремі її частини належать  селянам.
16:07
Зустріч громади села Зелене із кандидатом в народні депутати від партії «Слуга народу» Вячеславом Рубльовим відбулась емоційно та зібрала найактивніших мешканців села Зелене. Емоційно – бо люди аж надто втомилися від порожніх обіцянок та байдужості чиновників, адже за 27 років незалежності України до цього села високопосадовці навіть не приїздили, а про бодай якусь допомогу мова взагалі не йшла. За словами присутніх, Вячеслав Рубльов – перший кандидат...
14:07
У Луцьку відбудеться проект «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».
13:07
Медики Горохівської центральної лікарні вночі рятували 58-річного чоловіка
12:07
Інформаційна продюсерка регіональних каналів ТРК Україна, медіатренерка Медіа Майстерні – освітнього проекту бренду Сьогодні та ТРК Україна, редакторка, журналістка Олена Цинтила на Літній школі практичної журналістики проведе 3-годинний тренінг.
11:07
Начальник управління регіонального розвитку Микола Панасюк та начальниця відділу Оксана Камоцька з робочим візитом побували в сільськогосподарському приватному підприємстві «Макс Ком», директорка якого Оксана Щерблюк.
10:07
У кінозалі 3D-формату в Горохові можна буде переглянути мультик і супергеройський фільм.
08:07
Декларацію про доходи кандидатка-самовисуванка Олена Твердохліб подала 6 лютого як Княгининівський сільський голова.
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024