Берестечківський плодоконсервний завод виробляє новий джем
Плодоконсервний завод у Берестечку продовжує розширювати асортимент продукції і запустив у виробництво новий «Джем абрикосовий» від ТМ «ZаXaR».
Про це повідомляють на Facebook-сторінці бренду.
«Цьогоріч ми обрали новий вид фасовки – скляна 400-грамова баночка-твіст. Це дуже простий і доступний формат для джемів, які так полюбляють їсти українські сім'ї з булочками до чаю на сніданок. У його складі ви не знайдете жодних штучних консервантів чи бравників. Все просто і натурально: свіжа абрикоска і цукор», – йдеться у дописі.
Влітку завод запустив у виробництво полуничний джем, а також презентував вишневий джем у новій 400-грамовій баночці. Клієнтам такий варіант припав до вподоби, тож на заводі вирішили розширити асортимент і запустили у виробництво абрикосовий джем.
Читайте також:
- Берестечківський завод за пів року реалізував продукції на понад три мільйони
- Полуничний рай: як на Берестечківському заводі варять новий джем. ФОТО
- Берестечківський плодоконсервний завод провів ребрендинг
- Завод із Берестечка експортує у Прибалтику 20 тонн продукції щомісяця